PITTIG,
ZOUT, ZUUR
& ZOET.
Laat u verleiden door de eeuwenoude eetcultuur van Thailand. Nergens ter wereld staat eten zo dicht bij de manier van leven en de cultuur. De cultuur van de glimlach, de innerlijke rust en de bijpassende smaken.
Eten ‘op zijn Thais’ is ook een totale beleving. De beleving van omgeving, gezelschap en de gerechten. Kies voor uzelf en anderen en geniet van elkaar en elkaars eten. Proef, deel en geniet.
Traditionele thaise ingrediënten zorgen voor een sensatie van smaak die meeneemt naar onze herkomst.
OMARMD DOOR
SMAKEN UIT HET
VERRE OOSTEN.
INNOVATIEVE,
MAAR TRADITIONELE GERECHTEN.
De beste thaïse ingrediënten die
u meenemen in een reis vol smaak.
AZIË IN HE HART VAN BRUGGE
Traditionele Thaise ingrediënten zorgen voor een sensatie van smaak die meeneemt naar onze herkomst.ļ»æ
Asian Soul
TRADITIONELE
SMAKEN.
Het zoeken naar balans gebeurt ook in het eten zelf. De 4 basissmaken van de Thaise keuken zijn zoet, zuur, zout en pittig en die moeten zoveel mogelijk in balans zijn.Bijvoorbeeld in de bekende
Thaise rode curry hebben we als hoofdingrediënten rode chili pasta (pittig), melk van de kokosnoot (zoet), vissaus (zoutig) en limoengras (zuur) waardoor de 4 smaaksensaties samengaan.
Moderne keuken
GEBALANCEERDE
SMAKEN
Hier wordt gezorgd voor de juiste balans tussen al deze smaken en dat is de sleutel van een geslaagd Thais gerecht. Ervaar dit nu ook in Chang Thong Thai, een authentiek Thais restaurant te Brugge.
De beleving van omgeving, gezelschap en de gerechten. Kies voor uzelf en anderen en geniet van elkaar en elkaars eten.
Proef, deel en geniet.